Online póker, online kaszinó 2014. december 15.

Online póker, online kaszinó

online-poker-casino.jpgPiár cikk elhelyezése online pókeres weboldalon igen kedvező áron! Ajánljuk public relations anyagok, hirdetések közzétételére, linkelhelyzésre. A statikus weblap az online póker kaszinó játék kulcsszavak számos kombinációjával szerepel a Google-találatok élmezőnyében, így az innen való hivatkozás az adott témákat érintően relevánsnak számít és jelentősen hozzájárulhat a linkelt oldal előrehaladásához a keresőtalálatok között.

Bár a téma igen kurrens, a honlap fenntartója mégis eléggé kedvező feltételekkel helyez el a szájton PR-cikkeket és akár különálló linkeket is, illetve bannert, logót is - bár tudni kell, hogy a banneres hivatkozások nem tartoznak az effektív linképítő módszerek közé. Ennél sokkal hatásosabb és biztonságosabb a szakmailag jól megírt hosszabb szövegekbe ágyazni a hivatkozást, netán alatta kiemelt formában megadni.

Egyébként a az online póker játék iránt az utóbbi időben a magyar nyelvterületen is ugrásszerűen megnőtt az érdeklődés, egyre többen játszanak - és nyernek - az online kaszinókban. Bár Magyarországon ennek a területnek az adóztatási szabályai nem túl kedvezőek, mégis sokan hódolnak e szenvedélynek. Illetve - ne titkoljuk - azok száma sem elhanyagolható, akik leginkább keresetkiegészítő céllal neveznek be a kisebb- nagyobb pókeres versenyekre az interneten.

Ajánljuk:

A bejegyzés trackback címe:

https://prcikk.blog.hu/api/trackback/id/tr686984913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kozepes_adag 2016.05.18. 05:16:14

Ez jól hangzik, de van még egyáltalán értelme ezeknek a PR-cikkeknek SEO szempontból? Lenne egy oldalam, de nem póker, hanem online kaszinó, online, online nyerőgépes játékok témában, egészen pontosan ez a weboldal: freeslots77.com/hu/
Vállaltok ilyet is? Előre is köszönöm a válaszokat.

BDK · http://ungparty.net/ 2016.05.18. 09:25:15

@kozepes_adag: Szia. A PR-cikk-elhelyezés szerintünk a linkprofil építésnek ma a legbiztonságosabb és egyik legeredményesebb módja, feltéve, ha a cikk minőségi tartalmat közöl, továbbá ha a hivatkozás (link) és a hivatkozott webhely számára releváns kontextust biztosít. Ha valóban érdekel a dolog (és nemcsak az oldalad linkjét akartad benyomni ide a kommentbe), akkor készíts egy korrekt, érdekes cikket a témádban és megegyezés esetén kitesszük akár a fent bemutatott oldalra, akár ebbe a blogba, akár - ami a legjobb - igen erős pókeres-kaszinós blogunkba: poker-jatek.blog.hu/ . Ha kívánod, a cikket is írhatjuk mi, akkor persze másak a feltételek. A további egyeztetéshez add meg mailcímedet.

kozepes_adag 2016.05.20. 16:26:32

Hello, köszönöm válaszod. Nem, tényleg érdekel a dolog, csupán szkeptikus vagyok a PR-cikkek hatásosságát illetően. Olvastam sokat erről pro és kontra. A minőségi tartalommal és a relevanciával én is egyetértek. Kérlek, pingelj meg a csopiface89@gmail.com-on, közben eldöntöm talán, hogy mit akarok :) Köszönöm!
  • PR cikk elhelyezés a legjobb oldalak felhasználásával.
  • Keresőmarketing és honlap SEO.Weboldal optimalizálás
  • Használt laptop szerviz Budapest. Télikert építés és terasz beépítés. Vízszűrők.
  • Szövegírás, linképítés. Public relations cikkek beküldése, megjelentetés magas értékű weboldalakon
  • süti beállítások módosítása