PR-cikkek az Elit blogon 2014. december 21.

PR-cikkek az Elit blogon

ajanlo-elit-blog.jpgAz egyik legismertebb magyar blogger ajánló blogján a legkülönlegesebb zenei és más csemegék sorjáznak. Kifejezetten ínyenceknek, kifinomult ízlésű művészetkedvelőknek készül ez a blog, de anyagi megfontolásból (fenntartási költségek) kivételes esetekben Public relations és marketing célzatú anyagoknak is helyet ad. Ám csak abban az esetben, ha a PR-cikk maga is vagy különleges, minőségi terméket-szolgáltatást promotál, vagy pedig megírásának a módja (irodalmi szint) teszi alkalmassá arra, hogy ezen a különösen igényes helyen megjelenjen. A piár cikkek nem az ajánlók sorában jelennek meg, hanem úgynevezett állandó aloldalon, amelyre a főoldalról link mutat (mint például jelenleg a virtuális szerverek bérlésének lehetőségét és a pánikbetegség leküzdésével foglalkozó weboldal támogatását ellátó szájtok).

Mivel a blog optimalizált és megfelelő PR-értékkel rendelkezik, továbbá pedig látogatott és számos kulcsszóval szerepel a TOP helyezések között, így az itt történő cikkelhelyezés az eddig ajánlott webhelyekhez képest magasabb díjszabással történik. De úgy gondoljuk: megéri itt helyezni el piár cikket, mert az abba ágyazott kulcsszavas link a legbiztonságosabb linképítő lépés, amit javasolhatunk.

Kiemelten ajánljuk:

A bejegyzés trackback címe:

https://prcikk.blog.hu/api/trackback/id/tr577002129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
  • PR cikk elhelyezés a legjobb oldalak felhasználásával.
  • Keresőmarketing és honlap SEO.Weboldal optimalizálás
  • Használt laptop szerviz Budapest. Télikert építés és terasz beépítés. Vízszűrők.
  • Szövegírás, linképítés. Public relations cikkek beküldése, megjelentetés magas értékű weboldalakon
  • süti beállítások módosítása