Központi, ipari kémény, gyűjtőkémény 2015. január 15.

Központi, ipari kémény, gyűjtőkémény

ipari kemeny - kozponti kemenyekPiár cikkek elhelyezésére kiválóan alkalmas weboldalak ipari kémény, gyűjtőkémény témájában, illetve a tüzeléstechnikával, fűtéstechnikával kapcsolatos bármely cikk megjelentetésére. Számos cég foglalkozik nagy beruházású központi és ipari kémények tervezésével, építésével (főleg Budapesten), de olyanok is akadnak, amelyek lakóházak fűtési megoldásaival foglalkoznak. Régi típusú házakban, lakótelepeken bevett gyakorlat volt a gyűjtőkémény használata, ám ezekről kiderült, hogy nem biztonságosak, így évek óta folyik lecserélésük egyedi használatú kéményekre, amelyek nem egy egész lépcsőház, hanem csupán egyetlen lakás füstjének, égéstermékének az elszállítására épül (a gyűjtőkéményekben nagy a visszaáramlás veszélye.

Ugyancsak hosszabb ideje folyik az elavult, megrongálódott és ezért veszélyessé vált kémények felújítása. Ennek egyik leggyakrabban alkalmazott és több szempontból is hasznos megoldása a kéménybélelés. Ennek során a járat belső hőszigetelő és a korrózióval szemben ellenálló speciális műanyag burkolatot kap, miáltal a kémény újra maximálisan biztonságos, a lakás hőháztartása pedig kedvezőbb lesz, a kémény falán keresztül történő hőveszteség radikálisan csökken. A kéménybélelés legkorszerűbb módszere a furanflex-technológia, amely falbontás nélkül teszi lehetővé a kéménybélelést.

Ajánlott honlapok a témában:

Szövegírás honlapra, PR-cikkek írása és elhelyezése magas értékű weboldalakon - Budapest - ipari kémények, központi kémény, télikert építés

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://prcikk.blog.hu/api/trackback/id/tr587076187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
  • PR cikk elhelyezés a legjobb oldalak felhasználásával.
  • Keresőmarketing és honlap SEO.Weboldal optimalizálás
  • Használt laptop szerviz Budapest. Télikert építés és terasz beépítés. Vízszűrők.
  • Szövegírás, linképítés. Public relations cikkek beküldése, megjelentetés magas értékű weboldalakon
  • süti beállítások módosítása