Webszolgálat - PR-cikk beküldés 2015. május 11.

Webszolgálat - PR-cikk beküldés

honlapszolgalatA 4-es Google PageRank értékkel rendelkező optimalizált honlap széles profiljának köszönhetően kiválóan alkalmas bármilyen témájú PR-cikk elhelyezésére. A beküldött anyagok a bevezető cikk alatti első pozícióban jelenhetnek meg és 1 hónapon át garantáltan ott is maradnak. Később a cikk lejjebb kerülhet, de további 3 hónapig a főoldalon marad. Ezt követően átkerül a jól kereshető archívumba, és egy teljes éven át még link mutat rá a főoldalról.

Alapáras megrendelés esetén a beküldött cikkek 1 linket és egy grafikus elemet (fotó, logó, rajz, képernyőkivágat) tartalmazhat, javasolt terjedelem: 1500 karakter.

A public relations anyagban szereplő hivatkozás státusa alapáras megbízás esetén dofollow-ról nofollovra változik, de az egyszeri közlésen túli minimális havidíj (1 €) hozzáfizetésével korlátlan időre meghosszabbítható.

Magas keresőmarketing értékének köszönhetően a szájton elhelyezett hivatkozások nagyban erősíthátik bármilyen honlap linkprofilját. Feltétlenül ajánljuk:

Webes szolgáltatások - online marketing - cég- és termékbemutató, pr-cikk elhelyezés magas keresőmarketing értékű honlapon: ez a legális és eredményes szakértői linképítés legjobb módszere

A bejegyzés trackback címe:

https://prcikk.blog.hu/api/trackback/id/tr767450152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
  • PR cikk elhelyezés a legjobb oldalak felhasználásával.
  • Keresőmarketing és honlap SEO.Weboldal optimalizálás
  • Használt laptop szerviz Budapest. Télikert építés és terasz beépítés. Vízszűrők.
  • Szövegírás, linképítés. Public relations cikkek beküldése, megjelentetés magas értékű weboldalakon
  • süti beállítások módosítása