Télikertépítés Budapest. Teraszbeépítés 2023. március 13.

Télikertépítés Budapest. Teraszbeépítés

Télikertek Budapesten. Erkély beüvegezése, házhoz teraszbeépítés. Tervezés, télikertépítés - műanyag ajtó-ablak -

hazhoz-teraszbeepites.jpgBár Magyarországon évről évre nő az átlaghőmérséklet, ugyanakkor még kemény fagyok is előfordulnak, és nemcsak a tél közepén: olyképp kora tavasszal, amikor a szabad ég alatti növényzetben felélénkül vegetáció. Emiatt a szubtrópusi növények (például citromfa, narancsfa, füge) megfagynak, télre nem hagyhatók a szabadban. Tárolásul a lakásban nem mindenütt oldható meg egykönnyen. Ugyanakkor egy virágzó és termű délszaki növény egy-egy belső helyiség ékessége is lehet, még ha kerülgetni is kell és alig várjuk, tavasszal újra kikerülhessen a teraszra. Hogy aztán ősszel újra be kelljen cipelni...

Nemcsak a fent vázolt probléma oldható meg a házhoz való terasz beépítésével. A praktikus haszon mellet gyakorlatilag egy új szobával bővülhet lakásunk: a beüvegezett erkélyen, teraszon, lépcsőfeljárónál kialakított télikertben kellemes tartózkodási helyet hozhatunk létre: teázót, kis társalgót vagy akár dolgozószobát.

Nincs is annál kellemesebb, mint zord téli napokon egy kellemesen meleg, fűtött, mediterrán télikertből kitekinteni a havas tájra. Benn pálmák, egzotikus növények, friss, oxigéndús levegő - kinn meg tobzódik a téli fagy.

Teraszfűtés, télikertek fűtése

A télikertek fűtése megfelelő kialakítás (déli fekvés) esetén alig igényel energiát: a besugárzó napfény a sötétebb felületeken hővé alakul, ugyanakkor az üveg ablakok, ajtók és az üvegtető a hősugárzást visszatartja, így a belső helyiségben lényegesen melegebb lehet, mint odakünn - jó hőszigetelés esetén ez a meleg az éjszaka folyamán sem vész el teljesen.

Kültéri teraszok fűtése infrasugárzó fűtőtestekkel oldható meg hatékonyan.

Fent vázolt témánk sokakat foglalkoztat: Budapesten például egyre nagyobb divat a télikert, sokan építtetik be teraszukat. Az alábbi linken elérhető honlapot a télikertépítéssel kapcsolatos PR-cikkkel elhelyezésére és/vagy a témával kapcsolatos hirdetések közreadására ajánljuk:

Budapest: Erkélyek, teraszok beépítése - fűtött télikert építés

A télikert délszaki növények, citruszfélék, pálmák, kaktuszok, mediterrán növények elhelyezésére szolgáló fűtött helyiség, amelyet gyakran teraszbeépítéssel alakítanak ki, vagy külön építik hozzá a lakáshoz, házhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://prcikk.blog.hu/api/trackback/id/tr367082469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
  • PR cikk elhelyezés a legjobb oldalak felhasználásával.
  • Keresőmarketing és honlap SEO.Weboldal optimalizálás
  • Használt laptop szerviz Budapest. Télikert építés és terasz beépítés. Vízszűrők.
  • Szövegírás, linképítés. Public relations cikkek beküldése, megjelentetés magas értékű weboldalakon
  • süti beállítások módosítása