Tömeges SMS küldő szolgáltatás 2015. szeptember 13.

Tömeges SMS küldő szolgáltatás

tömeges sms-küldés - mobilmarketing

Telefonos és SMS küldő mobil marketing és újabban laptop szerviz szolgáltatások számára kiváló PR-cikk oldal a http://tomeges-sms.blogspot.com/ cím alatt található blog, amely ugyan csak nemrégiben indult, de a címeben szereplő kulcsszavak néhány kombinációjával már a Google találatok első oldalán szerepel. A fő szolgáltatás, amelyre a blog a figyelmet felhívja, az a csoportos SMS küldés, illetve mivel az ajánlott cégek akár milliós nagyságrendben is képesek rövid szöveges üzenetet mobileszközökre eljuttatni akár egy notebook készülékről, indokolt a tömeges jelző használata.

A cikkel némelyiké a szolgáltatások technológiai hátterével foglalkozik, így megtudhatjuk, hogy a biztonságos adatforgalmat és a 95-97 %-os célba juttatást nem egy masszív szervergép, hanem az úgynevezett felhő alapú szerver, szerverrendszer tudja biztosítani. A Cloud Server olyan dinamukus VPS-megoldás, amelyben a virtuális szerver nem egyetlen anyaszerver kapacitásának a felosztása révén jön létre, hanem egy teljes szerverfarm erőforrásain alapul, többszörös teljesítményredundancia mellett.

Cikkelhelyezésre ajánljuk: 

Public relations cikk elhelyezése tömeges sms küldés laptopról és telefonos csoportos üzenetküldés vagy más online mobil marketing témában - sms kampány indítása célcsoport ügyfélkör azonnali elérése céljából. Honlapoptimalizálás és Google első helyre kerülés az adott kulcsszavakkalés keresőkifejezésekkel. Virtuális szerver támogatás mellett csoportos sms küldő szolgáltatás - gateway rendszer

A bejegyzés trackback címe:

https://prcikk.blog.hu/api/trackback/id/tr447784920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
  • PR cikk elhelyezés a legjobb oldalak felhasználásával.
  • Keresőmarketing és honlap SEO.Weboldal optimalizálás
  • Használt laptop szerviz Budapest. Télikert építés és terasz beépítés. Vízszűrők.
  • Szövegírás, linképítés. Public relations cikkek beküldése, megjelentetés magas értékű weboldalakon
  • süti beállítások módosítása