Lakberendezés, szobabelső, design 2014. november 28.

Lakberendezés, szobabelső, design

lakberendezes-design.jpgA weblap belsőépítészeti és iparművészeti szakblognak indult, később a lakberendezéssel, design-megoldásokkal, szobabelsők díszítésével, művészeti stílusokkal is foglalkozni kezdett, számos ötletet adott azoknak, akik ízléses, egyedi berendezésű lakásukat maguk szeretik kialakítani. Egyszersmind a blog kiválóan alkalmas szakmai public relations anyagok publikálására, cég- és termékbemutató PR-cikkek elhelyezésére. Ajánljuk tehát bútorgyáraktól lakberendezőkig mindenkinek, aki egy színvonalas környezetben szeretné kínálatát és/vagy szolgáltatását bemutatni, illetve a cikkbe ágyazott hivatkozás (kulcsszavas link) segítségével saját honlapjára szeretné invitálni az olvasókat.

Tudható, hogy a PRcikkeknek nem ez az egyedüli (olykor nem is elsődleges) célja, hanem az is, hogy az elmlített szöveges linkek révén a megcélzott weboldal internetes presztizse növekedjen és keresőtalálati helyezése javuljon. Nos, a blog erre is kiválóan alkalmas, rendelkezik Google PageRank értékkel, és az enteriőr - design - belsőépítészet szavak bármely kombinációjára keresve a találati mezőny élbolyában található. Hatalmas előnye a webhelynek az is, hogy a Google a publikálás utáni 1-2 percen belül indexálja az új posztokat, így a bennünk található linkek azonnal hatni kezdenek, a szöveg fontos kifejezései (pl. cégnevek, terméknevek) pedig kereshető válnak.

PR-cikkek elhelyezésére ajánljuk:

A bejegyzés trackback címe:

https://prcikk.blog.hu/api/trackback/id/tr426940487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
  • PR cikk elhelyezés a legjobb oldalak felhasználásával.
  • Keresőmarketing és honlap SEO.Weboldal optimalizálás
  • Használt laptop szerviz Budapest. Télikert építés és terasz beépítés. Vízszűrők.
  • Szövegírás, linképítés. Public relations cikkek beküldése, megjelentetés magas értékű weboldalakon
  • süti beállítások módosítása