PR cikkek írása / ára / elhelyezése 2014. november 29.

PR cikkek írása / ára / elhelyezése

PR-cikk írás, elhelyezés: árak. PR szövegírás honlapra

Public relations cikk elhelyezés ára / PR cikkírás alacsony ár / piár cikkek beküldésére ajánlott weboldalak, szövegírás honlapra

Kapcsolat: PR-cikk írása, elhelyezése tárgyában az árajánlat kérése linkre kattintson

Cikk írás

Alacsony ár mellett határidőre vállalják PR-cikkek írását blogunk munkatársai tetszőleges témában. Ön megadja, mi legyen a cikk témája, ehhez szükség esetén megad további információkat, továbbá közli a kívánt terjedelmet és a Public Relation Blog szerzői elkészítik az írást, lehetőség szerint 48 órán belül. Kérjük, ha van konkrét elképzelése, mindenképpen közölje velünk az alábbiakat:

pr-szovegiras, cikkiras

  • mi a cikk pontos témája
  • mi legyen a cikk címe
  • milyen kulcsszavak, fontosabb kifejezések szerepeljenek benne
  • mekkora legyen a terjedelme (ajánlott: minimum 1500, maximum 4000 karakter)
  • mikorra, milyen határidőre kéri

A határidőt a megállapodott összeg számlánkon való jóváírása pillanatától számítjuk.

Az elkészült szöveget elküldjük Önnek - és attól kezdve Ön rendelkezik vele, tetszése szerint használhatja fel.

Egy cikk megírásának az ára a fenti kritériumoktól is függ - éppen ezért ajánljuk, kérjen árajánlatot, általános esetben abból lehet kiindulni, hogy 1000 karakternyi (leütésnyi) szöveg elkészítése kb.10 EUR, tehet egy 1500 karakteres cikkk megrendelése esetén kb. 15 € árral, 2000 karakter esetén 20 € díjjal lehet kalkulálni, de a konkrét feladat nehézségi foka és a megrendelő által adott segítség mértéke ezen módosíthat.

PR-cikk elhelyezése

Amennyiben az elkészült cikket minálunk jelentetné meg, kérjük, ezt jelezze előre, és adja meg hozzá a következőket:

  • mellékelje a cikkben szerepeltetni kívánt képeket (fotó, grafika, logó)
  • mely szavakra (képekre) és hová mutató linkek legyenek a szövegben
  • MELYIK OLDALUNKON szeretné cikkét elhelyezni:
    • a jelen blogban vagy
    • az általunk ajánlott partneroldalaink valamelyikén

kérjük, jelezze számunkra:

  • pontosan melyik weboldalunkon, blogunkban szeretné cikkét elhelyezni? (link megadása)
  • milyen időre kívánja az elhelyezést és a linkek aktivitását

- általános esetben az elhelyezés 1 hónapra 4.500 - 6000 Ft / hónap - a kifizetett elhelyezési idő leteltével a cikkben szereplő linkek nofollow státust kapnak és a cikk archívumba kerül.

Miért van szükség PRcikkek megjelentetésére?

Az elsődleges cél természetesen egy adott termék, cég, brend, márka, szolgáltatás, vállalkozás, esetleg szervezet, intézmény, hatóság, csoport, párt vagy civil egyesület bemutatása és népszerűsítése. Ám a Google-helyezések javítása szempontjából fontosabb, hogy a cikk belsejében vagy alatta elhelyezett, kulcsszavakat is tartalmazó szöveges linkek segítségével a megcélzott (hivatkozott) weboldal helyezési pozíció javuljanak és internetes értékük is mind nagyobb legyen.

Az optimalizált honlapokra kihelyezett és keresőmarketing szempontból jól megírt PR-cikkek nagyban hozzájárulhatnak egy webes megjelenés sikeréhez, látogatottságának hatékony növeléséhez, internetes presztízsének emeléséhez.

szovegiras-pr-cikkiras

PR cikkírás / PRcikkek készítése

Ez is egy szakma: tanulás és gyakorlat nélkül nehéz olyan szöveget készíteni, amely mind szakmai, mind nyelvi szempontból megfelel bizonyos elvárásoknak. Ezen felül a keresőoptimalizálási és linképítési célzattal készült public relations szöveg eleget kell hogy tegyen bizonyos Google-követelményeknek, SEO-kritériumoknak ahhoz, hogy a benne szereplő hivatkozás effektíven támogassa a céloldalt.

Amióta a Google keresőprogram spam-ellenes algoritmusai (Panda, Pingvin) erélyesen fellép a webszemét és a spam-linkek ellen, azóta a weboldalak, illetve a rajtuk keresőmarketing céllal elhelyezett piár szövegek tartalmi minősége és relevanciája kiemelkedő szerepet kapott a korszerű eljárásokat alkalmazó keresőoptimalizálásban. Blogunkban kizárólag magas kvalitású webhelyekkel foglalkozunk, ilyen például ez a googleoptimalizált weblap is:

A PR-cikk ára / cikkírási ár

 cikkiras-ara.jpgBár a hozzávetőleges árat fent megadtuk, mégis, a kérdésre, hogy

Mi az ára egy cikknek?

látatlanban elég nehéz válaszolni, ezért a konkrét árajánlat végett, kérjük, jelentkezzen levélben, megadva a fentebb felsorolt kívánalmakat (cím, téma, terjedelem stb.). A PR-cikkírás ára függhet a téma nehézségi fokától és attól, hogy mennyi információt kapunk segítségül a megírásához. A kérdéshez mindenképpen kreatív módon állunk hozzá, az eredeti szövegezés már csak azért is fontos, mert a gazdag szókincset és egyedi megfogalmazású mondatokat a Google is többre értékeli, mint a másolt, összeollózott vagy sután átfogalmazott írásokat.

Tájékoztató jelleggel ezen a honlapon talál egy ár / terjedelem táblázatot:

A bejegyzés trackback címe:

https://prcikk.blog.hu/api/trackback/id/tr706942563
  • PR cikk elhelyezés a legjobb oldalak felhasználásával.
  • Keresőmarketing és honlap SEO.Weboldal optimalizálás
  • Használt laptop szerviz Budapest. Télikert építés és terasz beépítés. Vízszűrők.
  • Szövegírás, linképítés. Public relations cikkek beküldése, megjelentetés magas értékű weboldalakon
  • süti beállítások módosítása