PRcikk elhelyezés és írás 2014. november 24.

PRcikk elhelyezés és írás

Public relations anyagok keresőmarketing-értéke

PR marketing - Public relations cikkek

prcikk-elhelyezesAz online marketing széles spektrumán belül a keresőmarketing legális, azaz white hut eljárásaival behatóan foglalkozó szakemberek vissza-visszatérő vitatémája: vajon valóban hatásos eszköz-e a PRcikkekben elhelyezett hivatkozásokkal végzett linképítés. Sokak megalapozott szakmai véleménye szerint, amióta a Google a link-katalógusokban való regisztrálások nagyszámú alkalmazását manipulációnak minősítette, azóta a public relations anyagok publikálása a legjobb módja annak, hogy releváns webcímekről érkező hivatkozásokkal tegyük hatékonyabbá a gondjainkra bízott és szakmai támogatásunkat élvező honlapok linkprofilját.

A szakértők között kisebbségi, de nem alaptalan vélekedésnek számít, hogy a PR-linkek feltűnő szaporítása is fekete pontot jelent az új, 3.0-ás verziójú Penguin Google-algoritmus kritériumai sorában. Ezt a tapasztalatok még meggyőzően nem  bizonyították, de a gyanúnak puszta felmerülése is figyelmeztető jel lehet azok számára, akik nagy serénykedésükben havi 50-100 PRcikk vásárlásával gondolják megoldhatónak a keresőoptimalizálás posztpingvin kori problémáit.

A Public Relations Blog e kérdésben köztes véleményt képvisel. Szakértőink szerint a PR-cikkek elhelyezésének lehetőségével élni szükségszerű - visszaélni azonban kockázatos. A PR-publikációkba ágyazott linkek véleményünk szerint akkor hatásosak, ha ez az eljárás nem válik kizárólagossá: mellette a SEO és SEM sok más fogását is alkalmaznunk kell. Ez utóbbiakkal egyéb blogokban foglalkozunk, itt a téma fontosságából kiindulva a publikálásra ajánlott weboldalakkal és a cikkírás mesterfogásaival ismertetjük meg az érdeklődőket - illetve idővel ez a szájt maga is értékes közlőhellyé kíván válni, amelyen a kollégák előszeretettél fogják majd elhelyezni a kreatív szövegírás jegyében készült nagyszerű public relations cikkeiket.

kreativ-szovegiras-prcikk-irasKreatív szövegírás minden körülmények között - PR cikk írás és elhelyezés

 

A bejegyzés trackback címe:

https://prcikk.blog.hu/api/trackback/id/tr436929693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
  • PR cikk elhelyezés a legjobb oldalak felhasználásával.
  • Keresőmarketing és honlap SEO.Weboldal optimalizálás
  • Használt laptop szerviz Budapest. Télikert építés és terasz beépítés. Vízszűrők.
  • Szövegírás, linképítés. Public relations cikkek beküldése, megjelentetés magas értékű weboldalakon
  • süti beállítások módosítása