PR-cikk oldalak - Online elhelyezés 2015. február 15.

PR-cikk oldalak - Online elhelyezés

online prcikk-oldalakA legjobb PR-cikk oldalak - cikk elhelyezés online

 

Optimalizált oldalak PR-cikk elhelyezésére - olyan honlapok, blogok ajánlása, amelyek leginkább megfelelnek online marketing és linképítés céljára. A módszer lényege: kulcsszavas hivatkozást (linket) tartalmazó Public relations (pr) cikket helyezünk el minél magasabb keresőmarketing értékű honlapokon. A magyar internetes nyelvterületen ez számít a legbiztonságosabb linképítő technikának, de természetesen csak akkor, ha

  • a cikk szövege eredeti, informatív és tartalmát tekintve releváns az adott kulcsszóra nézve
  • a befogadó oldal optimalizált, internetes presztízse és keresőmarketing értéke megfelelő
  • a befogadó oldal profilja,  tematikája, a rajta található webszöveg megfelelő kontextust biztosít a PRcikk számára

Mindez azt jelenti, hogy gagyi oldalon hiába jelentett meg PR-anyagot a honlaptulajdonos vagy a linképítéssel megbízott SEO-marketinges: annak a linkje többet árt, mint használ a támogatni kíván weboldalnak.

Online PRcikkek minőségi weboldalakon

Blogunkban kizárólag a célra kiválóan megfelelő, többszörösen ellenőrzött webhelyeket ajánlunk cikkelhelyezésre. A legtöbb website az átlagosnál magasabb autoritással rendelkezik (domain autority, page autority), sokuk Google PageRank értéket is szerzett, amikor még kiosztásra kerültek ezek a mérőszámok (utoljára 2013-ban frissítette a Google ezeket az adatokat, így a fiatalabb honlapok már nem szerezhettek PageRank értéket).

Oldalajánlásainknál az is szempont, hogy az adott szájt valamely kulcsszavakra nézve jól szerepel-e a találati oldalakon (SERP), azaz rendelkezik TOP10-es, 20-as Google-helyezésekkel (ez is mutatja a SEO-marketing értéket). Ha elég jó a weblap pozíciója, akkor sokszor jelenik meg a találati oldalakon és organikus forgalmat is generál - mindezt a nagy kereső igen alaposan számon tartja, így a jól szereplő honlapon elhelyezett linkek is felértékelődnek.

Poblic relation blogunk az alábbi linkre kattintva kilistázza az összes olyan bejegyzésünket, amelyben prcikk elhelyezésére ajánlottunk honlapokat:

Végül ajánlunk egy olyan weboldalt (lásd képünkön is), amelyről közvetlenül megnyithatók a részben blogunk által is ajánlott webegységek. Nálunk hosszabb tájékoztatók olvashatók, itt csak egy-egy mondat:

Online pr-cikk oldalak ajánlása linképítés céljára. Public relations honlapajánló: cikkelhelyezés értékes keresőmarketing weboldalakon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://prcikk.blog.hu/api/trackback/id/tr667177183
  • PR cikk elhelyezés a legjobb oldalak felhasználásával.
  • Keresőmarketing és honlap SEO.Weboldal optimalizálás
  • Használt laptop szerviz Budapest. Télikert építés és terasz beépítés. Vízszűrők.
  • Szövegírás, linképítés. Public relations cikkek beküldése, megjelentetés magas értékű weboldalakon
  • süti beállítások módosítása