Mobilmarketing - SMS-küldés 2016. március 29.

Mobilmarketing - SMS-küldés

mibilmarketing.jpgMobil marketinggel, telekommunikációval, okostelefonokkal, laptop webáruház marketingjével foglalkozó PR-cikkek elhelyezésére kiváló optimalizált blog, amely jelenleg a mobilmarketing keresőszóval indított Google-keresésekre a 2. találati helyen szerepel, közvetlenül a Wikipédia után. Ebből következően a blogbejegyzésekben elhelyezett és hasonló témájú webhelyre mutató link ereje és relevanciája magas, így hatékonyan javíthatja a hivatkozott honlap találati helyezését.

A tematikus blog nem ragaszkodik mereven a mobilos témákhoz, szóba jöhetnek számítástechnikai újdonságok, IT-hírek, a hírközléssel, médiával kapcsolatos írások, a cikkekben ajánlhatók szolgáltatások, termékek, internetes oldalak. Vállalkozások bemutatására is lehetőség van, ez esetben a belinkelt céges honlap mellett megadhatók a cég elérhetőségei (postacím, email, telefonszám, skype, facebook-profil).

Magas keresőmarketing értéke mellett a bloghely még olvasmányos is, a szerzők figyelik az informatikai ágazat újdonságait, bemutatják az új és újabb okostelefonos alkalmazásokat, a piacon frissen megjelenő készülékeket, előfizetői csomagokat, stb.

Ajánljuk PR-cikkek elhelyezésére mibilmarketing és laptop webáruház témakörben:

Ajánlunk továbbá egy és másik szakmai blogot is tágabb tematikai körben, itt is sok érdekes híranyag, cikk olvasható mobilos, telefonos témában, további szintén igen alkalmas PR-anyagok azonnali elhelyezésére.

Tömeges SMS-küldés, mobil marketing. A keresőmarketing célokat is teljesítő szakmai blog kiváló hely pr-cikkel elhelyezésére

 

A bejegyzés trackback címe:

https://prcikk.blog.hu/api/trackback/id/tr928543710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
  • PR cikk elhelyezés a legjobb oldalak felhasználásával.
  • Keresőmarketing és honlap SEO.Weboldal optimalizálás
  • Használt laptop szerviz Budapest. Télikert építés és terasz beépítés. Vízszűrők.
  • Szövegírás, linképítés. Public relations cikkek beküldése, megjelentetés magas értékű weboldalakon
  • süti beállítások módosítása