PR-cikkek megjelenési ára 2019. augusztus 08.

PR-cikkek megjelenési ára

Azonnal megjelenő PR-cikkek blogban

pr-cikk megjelenés árGyors és olcsó. PR-cikk megjelentetésére specializált általános ajánló blog. Alacsony ár mellett public relations cikkeket és marketing szövegeket, saját oldalára mutató linket tartalmazó anyagokat tehet közzé szinte azonnal. A korábban főleg kulturális témájú bejegyzéseket publikáló oldal értékét a 2005 óta megjelent több mint ezer cikk adja.

Termék és szolgáltatás ajánló

Az utóbbi évek közleményeinek javát szolgáltatásokat és termékeket bemutató ajánló posztok képezik, különös tekintettel számítástechnikára, környezetvédelemre és a zöldmarketing körébe tartozó írásokra.

A blog erénye továbbá, hogy egy kiterjedt webkörnyezetbe ágyazva jelentős linkerővel bír, így az itt szereplő kulcsszavas hivatkozások jelentős mértékben hozzájárulhatnak a hivatkozott oldal internetes reputációjának, marketing értékének a növeléséhez és találati helyezésének javításához. Cél az első Google oldalra kerülés azokkal a kulcsszavakkal, amelyek magas relevanciát mutatnak az adott honlap tartalma tekintetében.

Keresse fel a gondos munkával optimalizált blogot, lépjen kapcsolatba tulajdonosával és helyezze el piár cikkét igen kedvező árajánlat - átlagos esetben mindössze 3000 Ft - mellett. Ajánljuk:

PíáR marketing és honlap-SEO

Marketing anyagokban történő link elhelyezésen kívül más szolgáltatást is tudunk ajánlani, jelesül a honlap tartalmi kondícióinak javítását, vagyis tartalmi alapú honlap-keresőoptimalizálást.

Tudvalevő, hogy TOP helyezéseket csakis megfelelő tartalmú weboldalakkal lehet elérni, a tartalom kialakítása kereső szempontok szerint igen kényes szakmai feladat, nagy felkészültséget és tapasztalatot igényel. Forduljon bizalommal a Google-SEO szakemberhez, aki honlapját keresőbaráttá és a kiválasztott kulcsszavakra nézve relevánssá varázsolja, sőt, a tartalom optimalizálás mellett prémium linképítést is vállal, igaz, elég magas piaci áron.

A bejegyzés trackback címe:

https://prcikk.blog.hu/api/trackback/id/tr3515001120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
  • PR cikk elhelyezés a legjobb oldalak felhasználásával.
  • Keresőmarketing és honlap SEO.Weboldal optimalizálás
  • Használt laptop szerviz Budapest. Télikert építés és terasz beépítés. Vízszűrők.
  • Szövegírás, linképítés. Public relations cikkek beküldése, megjelentetés magas értékű weboldalakon
  • süti beállítások módosítása