Budapest - Online marketing 2014. november 26.

Budapest - Online marketing

PR marketing - weboldal optimalizálás

online-marketing-budapestPR-cikk elhelyezésére ajánljuk a Marketing Budapest hirdetési weboldalt. Az oldal nívós, exkluzív szolgáltatások bemutatását preferálja, de teret ad termékbemutatóknak is. A kiemelt reklámdobozokban figyelemfelkeltő képek, fotók, logók elhelyezésére van lehetőség, ha ezekhez hosszabb cikk tartozik,  teljes anyag megjelentetése külön belső weboldalon (aloldalon) történhet - itt részletes tájékoztató, több fénykép, ábra is megjeleníthető. Mód van szerényebb, olcsóbb szereplésre is az oldalfolyam alsóbb részein és oldalsávján.

A public relations jellegű cikkek természetesen tartalmazhatnak szöveges linkeket, ezek keresőmarketing értéke jelentős, lévén az ajánlott honlap az idők során 3-as Google PageRank értéket szerzett és számos keresett kulcsszó-kombinációval szerepel a találati listák élmezőnyében, arra a keresőkérdésre például, hogy marketing szolgáltatás Budapest - benne van a TOP5-ben. Céges bemutatkozások, termékhirdetések mellett lehetőséget kínál a weblap személyes névjegyek elhelyezésére, örömmel adnak teret sikeres vállalkozók, cégvezetők, de akár  művészek, sportolók, tudósok vagy akár pozitív társadalmi szerepet játszó közéleti szereplők számára is - politikusok és celebek kíméljenek jeligével.

Újabban a portál tömeges sms-kampányt lebonyolító és salgó polcot forgalmazó szolgáltatásokat támogat

Ajánljuk:

A bejegyzés trackback címe:

https://prcikk.blog.hu/api/trackback/id/tr866935613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
  • PR cikk elhelyezés a legjobb oldalak felhasználásával.
  • Keresőmarketing és honlap SEO.Weboldal optimalizálás
  • Használt laptop szerviz Budapest. Télikert építés és terasz beépítés. Vízszűrők.
  • Szövegírás, linképítés. Public relations cikkek beküldése, megjelentetés magas értékű weboldalakon
  • süti beállítások módosítása