Terasz beépítés + Ivóvíz kezelés 2018. július 23.

Terasz beépítés + Ivóvíz kezelés

télikertépítés budapest, teraszbeépítés: üveg ajtó, műanyag ablak, ivóvíz kezelés, fertőtlenítés: klór-dioxid -

Terasz beépítése télikertnek

Kertészeti, építészeti és ivóvizes témájú PR-cikkek

Télikert építés tervezéstől a kivitelezésig

teraszbeepites-napszoba.jpgA professzionális teraszfedés módszerével létrehozott télikertek budapesti építésével kapcsolatban sok kérdés merülhet fel. A budapesti építő vállalkozás honlapján a következő szolgáltatást ajánlja: "Forduljon hozzánk bizalommal, mert a télikert gyártása és a télikertek szakszerű beszerelése terén felmutatható referenciamunkáink magukról beszélnek. A budapesti helyszínen ingyenes felmérést végzünk a kivitelezést érintő körülményeket vizsgálva. Tervezőmérnökeink értékelését ismerve adunk árajánlatot." További részletet is megtudhatunk a terasz építés technológiájáról.

A budapesti kertvárosban a terasz beépítése télikertnek hőszigetelt üveggel történik. Az elemek műanyagból készülnek, a statikai merevséget a keretbe ágyazott acél- vagy alumíniumbetét biztosítja merevítővel. A többrétegű üvegnek és a műanyagnak különösen jó tulajdonságai vannak. Kiváló hő- és hangszigetelő,emellett ellenálló. Értékéhez képest alacsony az előállítási költsége. A teraszbeépítések Budapesten gyakran karácsonyi, decemberi akcióval egybekötött ajándékokkal kerülnek átadásra a kertvárosokban.

Felmerülhet az aggály, hogy télikertet nem mindenki engedhet meg magának. Vannak azonban olcsó építészeti megoldások, amelyek legfőbb célja, hogy természetközeli helységeket hozzunk létre, amelyben szívesen összejön a család vagy a baráti kör egy pókerpartira a borongós téli napokon a megfelelő méretű légtérben, ahol a kivitelezők nem feledkeztek meg az árnyékolásról, a szellőzésről, az oldalfalak nagyfokú nyithatóságáról sem, amivel kellemes belső klímát hozhatnak létre - ezekben nem köthetünk kompromisszumot, különösen nem ha újonnan vásárolt Lenovo vagy Acer márkájú notebook számítógépünkkel is itt szeretnénk dolgozni alkalmasint. 

Ivóvízkezelés, fertőtlenítés klór-oxiddal

Középiskolás kémiai tananyag: a klórgáz reakciója nátrium-klorittal klór-dioxidot eredményez. A ClO2 ivóvíz fertőtlenítésre alkalmas vegyület, fehérítésre és télikrtben nevelt gyümölcsök - kivi, füge, citrom - lemosására is használják. A vizek fertőtlenítése a kórokozóktól való mentesítést jelenti 3 %-os biocid hatású klór-dioxid oldattal, mely  pseudomonas aeruginosa ás legionella ellen szer.

Technológia és mikrobiológia vízkezelés, tisztítás, szűrés és PET palackok fertőtlenítése. Hűtőtornyok, épületek és ipari légkondicionáló berendezések kémiai fertőtlenítésére a klór-dioxid kiválóan alkalmas, elpusztítja a bacilusokat.

Acer szerviz a Budapest Teraszon

Újabban új szolgáltatással jelentkezik a Budapest Terasz: Légkondicionált üveg pavilonban márkaszervizt rendeztek be Acer, Lenovo, ASUS és Dell laptopokra specializálódott vállalkozás keretében. A forró nyári napokon is kellemes hűvös levegő fogadja a betérő ügyfeleket. akik a márkás notebook készüléküket ingyenesen bevizsgáltathatják, majd a szakértők véleményére  alapozottan dönthetnek a javításról vagy az alkatrészek cseréjéről. A helyben a választott és vásárolt hardvereszközöket - úgymint akkumulátor, kijelző, billentyűzet, videokártya satöbbi - ingyenesen szerelik be laptopjába: az alkatrész árában benne van a munkadíj.

acer-laptop-szerviz.png

Részletek a témában írt PR-cikkekből, honlapszövegekből: twinoxide.hu/klor-dioxid/, terasztelikert.hu/teraszbeepites/

A bejegyzés trackback címe:

https://prcikk.blog.hu/api/trackback/id/tr8714130213
süti beállítások módosítása