Cég- és termékbemutató PRcikk elhelyezés 2015. február 14.

Cég- és termékbemutató PRcikk elhelyezés

Cégek, termékek, szolgáltatások ajánlása, bemutatása PR-cikk elhelyezéssel - marketing weboldal optimalizálás és linképítés

ceg-termek-ajanlo-prcikk-elehelyezAz optimalizált blog 10 esztendős múltra tekint vissza, 2006-ban az első magyar SEO-verseny kedvéért jött létre Pillangószív címen (ez volt a verseny kulcsszava; a megadott linken az érdeklődők részletesen tájékozódhatnak az erőpróba részleteiről, győzteséről és helyezettjeiről). Később is SEO-célokat szolgált, főleg más oldalakat támogatott kulcsszavas linkek elhelyezésével. Maga a blog Kreatív honlapoptimalizálás kulcsszóval az első Google-oldalon szerzett pozíciót - és PageRank értéket (frissítés: ezt az értékszámot a Googleprogram már nem frissíti, használata elavult).

Széles profilja okán kiválóan alkalmas PR-cikkek és más online marketing anyagok megjelentetésére. A megfelelő szövegezésű cikkbe ágyazott hivatkozás biztonságos és hatékony támogatást nyújt a linkelt honlap számára.

Ajánlott témák: Szolgáltatások, vállalkozások bemutatása, termékbemutatás, honlapok ajánlása. - Továbbá Keresőmarketing -  azaz Google-szempontú  honlap optimalizálással és kreatív linképítéssel foglalkozó írások:

Ajánlom:

Vállalkozások, cégek, termékek bemutatása, honlapajánló blog. Szolgáltatás: PR-cikk elhelyezése optimalizált honlapon. Google első hely - linképítés - keresőmarketing. További ajánlat az online seo-marketing területéről:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://prcikk.blog.hu/api/trackback/id/tr987175055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
  • PR cikk elhelyezés a legjobb oldalak felhasználásával.
  • Keresőmarketing és honlap SEO.Weboldal optimalizálás
  • Használt laptop szerviz Budapest. Télikert építés és terasz beépítés. Vízszűrők.
  • Szövegírás, linképítés. Public relations cikkek beküldése, megjelentetés magas értékű weboldalakon
  • süti beállítások módosítása