Tetszőleges témájú PR-cikkek 2016. május 18.

Tetszőleges témájú PR-cikkek

mobil-marketingCikkek elhelyezése mobilmarketing és más témakörben

A 100%-osan optimalizált weboldal megjelentet tetszőleges témájú  nívós, lehetőleg szakmai szintű marketing és PR-cikkeket. A legutóbbi közlemény azt fejtegeti, hogy egy mobilszolgáltatásokkal - jellemzően tömeges SMS-küldéssel - foglalkozó céges honlappal szemben elsődleges elvárás, hogy mobilbarát legyen, azaz mobilkészülékeken, okostelefonokon is tökéletes felhasználói élményt nyújtson. Hogy ez így legyen, nemcsak a potenciális megrendelők miatt szükséges és nemcsak szakmai presztízs miatt (ha egyszer a cég profilja a mobilmarketing, megengedheti-e magának, hogy honlapja ne legyen mobilbarát?), hanem azért is, mert újabban a Google keresőalgoritmusa figyelembe veszi a rangsorolásnál, hogy egy honlap eleget tesz-e a kor követelményeinek és hibátlanul jelenik-e meg mobileszközökön. Az algoritmus egyelőre csak a mobiltelefonokról indított kulcsszavas keresések esetében érvényesíti ezt a rangsorolási szempontot, de várható, hogy az asztali gépek keresőlistái is módosulhatnak aszerint, reszponzív (képernyőmérethez alkalmazkodó) sablont használ-e a honlap.

Arról, hogy a Google-találatok közt való jó szereplés miért fontos, éppen az ajánlott webhelynek a korábbi cikke szól, kitérve arra, hogy az első találati oldalnak vagy pláne az első helynek mekkora az üzleti értéke, jelentősége. Mellékesen arról is értesülhetünk, mi szükséges az első oldalra kerüléshez, a TOP pozíciók megszerzéséhez:

Az első google-oldalra való feljutás két első alapkövetelménye, hogy a website keresőbarát és témáját tekintve releváns tartalmú legyen. De ez még édeskevés a sikerhez. A honlapot a keresőalgoritmusok akkor értékelik magasra, ha sok helyről hivatkoznak rá szöveges linkek formájában.  

Hogy ez miként érhető el - abban a témában is szívesen megjelentetnek szakmai vagy PR-célú cikkeket a weblap szerkesztői.

Cikkbeküldésre ajánljuk:

Természetesen az ajánlott honlap mobilbarát. Tetszőleges témájú szakmai vagy marketing célú cikkek megjelentetéseKulcsszavak: honlapajánló, google első oldal, mobilmarketing szolgáltatás, tömeges sms küldés, google első helyre kerülés, pr-cikk elhelyezés keresőbarát optimalizált weboldalon

A bejegyzés trackback címe:

https://prcikk.blog.hu/api/trackback/id/tr748727916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
  • PR cikk elhelyezés a legjobb oldalak felhasználásával.
  • Keresőmarketing és honlap SEO.Weboldal optimalizálás
  • Használt laptop szerviz Budapest. Télikert építés és terasz beépítés. Vízszűrők.
  • Szövegírás, linképítés. Public relations cikkek beküldése, megjelentetés magas értékű weboldalakon
  • süti beállítások módosítása