PR-cikk megjelentetés veterán blogban 2015. március 21.

PR-cikk megjelentetés veterán blogban

PR-cikk beküldés, megjelentetés magas keresőmarketing értékű weboldalakon: veterán blog

ajanlo-pr-blog-cikkelhelyezesMint ismeretes, az elhelyezett linkek ereje nagyban függ az adott weboldal internetes értékétől. Ez utóbbinak egyik fokmérője pedig az, hogy milyen idős az oldal, hogy hány éve közöl a Google által indexelt tartalmat. Nos, a PR-cikkek elhelyezésére ajánlott blog veterán korúnak számít, hiszen idestova 10 esztendeje működik. Igaz, hogy voltak időszakok, amikor ritkábban jelentek meg benne friss posztok, de aktivitása nem szakadt meg és összességében egy jelentős nagyságú adatbázist töltenek meg közleményei.

A bloghely nemrégiben esett át egy speciális átalakításon, amely kifejezetten azt a célt szolgálta, hogy a website profilja kiszélesedjen és ezzel a lehető legalkalmasabbá váljon hirdetési anyagok, public relations szövegek megjelentetésére.

A feltételek a szokásosak: a beküldött PR-cikk 1 szöveges linket és 1 fotót vagy más grafikus elemet tartalmazhat alapáron, az ajánlott terjedelem 1500 leütés. Az elhelyezett cikk 3 hónapon át garantáltan elérhető a főoldalon, ezután korlátlan ideig elérhető az archívumban. Ajánljuk:

FRISSÍTÉS 2016

A korábban ajánlott blogok szolgáltatója megszüntette a blogszolgáltatást, így a veterán blogok helyett két fiatalt ajánlunk

Honlapajánló: veterán blog. Pr-cikk megjelentetésére ajánlott honlap. Profilja: hirdetések, reklámszövegek, public relations cíkkek elhelyezése + honlapszöveg írás. Keresőmarketing: Google első helyre kerülés

A honlapajánló blog legutóbbi piár cikke egy budapesti építkezési szolgáltatást, illetve annak weboldalát ajánlja:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://prcikk.blog.hu/api/trackback/id/tr317288881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
  • PR cikk elhelyezés a legjobb oldalak felhasználásával.
  • Keresőmarketing és honlap SEO.Weboldal optimalizálás
  • Használt laptop szerviz Budapest. Télikert építés és terasz beépítés. Vízszűrők.
  • Szövegírás, linképítés. Public relations cikkek beküldése, megjelentetés magas értékű weboldalakon
  • süti beállítások módosítása