Szövegírás honlapra - árak 2015. június 11.

Szövegírás honlapra - árak

honlap szövegírás: keresőbarát weboldal. linképítés: prcikkek elhelyezése. honlapoptimalizálás - honlapszövegírás ára

Ha minőségi szöveget íratna honlapja számára, forduljon hozzánk. Írja le elvárásait (téma, terjedelem, kulcsszavak) és mi árajánlattal válaszolunk levelére >> elvárások közlése, árajánlat kérése

vermeer-honlap-szovegirasA Google találati listáin manapság leginkább a minőségi tartalmat mutató honlapok számíthatnak tartósan jó helyezésekre. A linképítési trükkök ma már mind tiltott manipulációnak számítanak, az új és újabb algoritmusfejlesztések következtében lelepleződnek és az így előremozdított weboldal súlyos hátrasorolást szenved. Ennek ellenére léteznek hatékony, kreatív liképítési módszerek (ilyen például az okosan megírt PRcikkek elhelyezésével való operálás), de ezek sem vezetnek eredményre, ha a támogatott webhelyen található szöveg nem felel meg a követelményeknek.

Milyen a jó honlapszöveg? Számos kritérium létezik, a Google szempontrendszere igen komplex és bizonyos mértékben titkos is (csak a cég belső emberei ismerik csupán). Ám azért vannak támpontok, lévén egyfelől a keresőprogram fejlesztői megfogalmaztak a webmesterek számára több ajánlást is, másfelől a keresőoptimalizálással foglalkozó szakemberek az évek során igen sok tapasztalatot gyűjtöttek ezzel kapcsolatban. Mindkét forrásra támaszkodva elmondhatjuk, az a weboldal számíthat tartós sikerre, amelynek

  • szöveges tartalma elegendő mennyiségű ahhoz, hogy rajta a keresési szempontok sokaságát érvényesíteni lehessen
  • a szövegírás folyamán figyelembe vették az alábbi tartalmi és minőségi elvárásokat
    • információgazdagság, egyedi (másutt nem szereplő) információk közlése
    • eredeti fogalmazás, megszövegezés (nem másolt, nem átvett anyag)
    • közérdeklődésre számot tartó tartalom, "érdekes", "fontos" szöveg
    • sokrétűség, tartalmi és stiláris gazdagság, sokszínűség
  • a honlapra kerülő szöveget formai szempontból is keresőbaráttá kell tenni a választott kulcsszavak tekintetében, többek között ezeket is figyelembe véve:
    • a szövegek megfelelése a honlap címének, leírásának, kulcsszavainak
    • kulcsszavas címekkel, alcímekkel való tagolság
    • a kulcsszavak előfordulása minél több nyelvi alakban
    • kulcsszóelőfordulás különböző formázásokban (tipográfiai kiemelések)
    • jó, ha szerepelnek a kulcsszavak listákban, táblázatok
    • kulcsszavak szerepeltetése képfeliratokban, linkszövegekben
    • stb., stb

Korántsem soroltuk fel az összes kritériumot, illetve sokukat csak általánosan említettük: a keresőszempontú szövegalkotásnak ennél jóval több és árnyaltabban részletezhető szempontja létezik.

Mindegyiknek egyszerre megfelelni persze gyakorlatilag képtelenség, ám a szakszerűen létrehozott honlapszöveg igyekszik minél több feltételnek megfelelni, miközben eleget kell tennie azoknak az elvárásoknak is, amelyek a webhely eredeti funkciójából erednek (például megrendelések, vásárlások generálása, partnerek jelentkezése, közösségépítés stb.)

Nos, mindez kreatív szövegírói készségeket igényel, ezen felül alapos jártasságot mind az általános szabályok terén, mind az adott témában. Az igényes szövegíró nem kezd szövegtartalom előállításába alapos felkészülés nélkül.

A blogunk mögött álló munkatársi gárda kellő körültekintéssel, szakmai igénnyel és alkotói ambícióval áll hozzá minden feladathoz. Bízza ránk honlapja szöveges tartalmának a kialakítását: igyekszünk mind az ön igényeinek, mind a Google-algoritmusok elvárásainak maximálisan megfelelni.

A szövegírás ára

Minden megbízás konkrét megállapodás tárgyát képezi. Általános esetben a vállalási díj karakterenként 2 és 4 Ft között mozog (tehát átlagban kb. 3 Ft / karakter) a feladat nehézségétől, időigényétől függően. A forint értékingadozása miatt a szövegírás árát EUR-ban szoktuk megszabni. Az alábbi táblázat azt is mutatja, hogy a terjedelem növekedése esetén a fajlagos ár csökken. Átlagos árak:


2000 karakter = 20 EUR
3000 karakter = 27 EUR
4000 karakter = 36 EUR
5000 karakter = 45 EUR
6000 karakter = 54 EUR
7000 karakter = 60 EUR
8000 karakter = 66 EUR
9000 karakter = 69 EUR
10000 karakter = 72 EUR

A szövegírási díj elszámolása természetesen forintban is történhet az aktuális napi árfolyamon.

prcikkiras - szovegiras ar

Ajánlott link:

Összefoglaló

Honlapszövegírás ár

Public relations és online marketing tevékenységünk keretében honlapszöveg írása is szerepel a Google kereső elvárásainak megfelelően (akárcsak PRcikkek esetében). A weboldalak tartalmának kialakításakor a kreatív szövegírás módszerét alkalmazzuk és maximálisan eleget teszünk a Googleoptimalizálás szempontjainak. A webhelyet támogató kulcsszavas liképítés csak az igényesen létrehozott webtartalom esetében lehet sikeres: honlapoptimalizálás, google szempontok, szövegírás, prcikk írása, cikkírás ára, weboldal szövegírási árak - Szövegírás honlapra - árak - Public Relations, PR-cikkek írása és elhelyezése, google szempontú szövegírás, honlapoptimalizálás, linképítés, minőségi PRcikkek-írása határidőre. Honlapoptimalizálás és keresőmarketing és public_relations eszközeivel - kreatív egyéni eljárások.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://prcikk.blog.hu/api/trackback/id/tr467107451
  • PR cikk elhelyezés a legjobb oldalak felhasználásával.
  • Keresőmarketing és honlap SEO.Weboldal optimalizálás
  • Használt laptop szerviz Budapest. Télikert építés és terasz beépítés. Vízszűrők.
  • Szövegírás, linképítés. Public relations cikkek beküldése, megjelentetés magas értékű weboldalakon
  • süti beállítások módosítása