Szolgáltatás és vállalkozás 2014. november 27.

Szolgáltatás és vállalkozás

szolgaltatas-prcikk.jpgPr-cikk elhelyezésére kiválóan alkalmas a szolgáltatás és vállalkozás tematikát preferáló weboldal. A tájékoztatásból megtudjuk, hogy főleg a pénzügyi, gazdasági, befektetői, adózási és ipari-termelési ágazatba sorolható cégek bemutatkozó írásainak kívánnak teret biztosítani.

A honlap Google PageRank értéke 3-as, így az itt elhelyezett cikkekben szereplő szöveges linkek nagyban hozzájárulhatnak a hivatkozott céges vagy szolgáltatói weboldal Google-sikeréhez, keresőoptimalizálásához, azaz ahhoz, hogy a vélzott kulcsszavakkal a találati listák élére kerülhessenek. Ehhez persze tartalmas, jól megírt PR-anyagokra is szükség van.

A honlap eredeti témája egyebként a transzferárazás, ebből az adózási szakterületből nőtte ki magát a szájt általános online marketing szolgáltatást nyújtó felületté.

Ajánljuk:

A bejegyzés trackback címe:

https://prcikk.blog.hu/api/trackback/id/tr106937973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
  • PR cikk elhelyezés a legjobb oldalak felhasználásával.
  • Keresőmarketing és honlap SEO.Weboldal optimalizálás
  • Használt laptop szerviz Budapest. Télikert építés és terasz beépítés. Vízszűrők.
  • Szövegírás, linképítés. Public relations cikkek beküldése, megjelentetés magas értékű weboldalakon
  • süti beállítások módosítása