PrCikk beküldés bármely témában 2015. március 13.

PrCikk beküldés bármely témában

pr-cikk-bekuldes

PR-cikkek beküldése bármilyen témában lehetséges! Az ajánlott optimalizált blog szinte azonnal megjelenteti a termékeket, cégeket, szolgáltatásokat ajánló-bemutató piár anyagokat. A kínált, forgalmazott árukról lehetőleg egyedi szövegezésű cikkeket várnak, azaz nem "gyári" termékismertetőket. Ugyanígy a szolgáltató cégek ajánlatai is akkor kapnak zöld utat, hogy a cikk szövege egyedi, azaz még más honlapon nincs fenn ugyanebben a formában (ezt a Google segítségével pillanatok alatt ellenőrizni lehet).

A cikkek szövegében alapesetben 1 hivatkozás (link) és 1 grafikus elem (logó, fénykép, rajz, banner) szerepelhet, ha ennél több van, az a megjelentetés árát is növeli. Ajánlott terjedelem 1500 leütés (karakter szóközökkel), az e fölötti rész a >>tovább gomb után lesz elérhető és a megrendelő számára plusz költséget jelent.

A blog 1 hónapig a beküldött PR-cikket az oldal tetején tartja és még 2 hónapig garantáltam kinn lesz a főoldalon. Három hónap elteltével archívumba kerülhet, ahol viszont korlátlan ideig elérhető marad. Alapdíj esetén a linkek státusa 4 hónap után dofollow-ról nofollow-ra változik.

Termékbemutató, szolgáltató cégek, árú és termékbemutatás - PR-cikk elhelyezés optimalizált blogban

A bejegyzés trackback címe:

https://prcikk.blog.hu/api/trackback/id/tr597265415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
  • PR cikk elhelyezés a legjobb oldalak felhasználásával.
  • Keresőmarketing és honlap SEO.Weboldal optimalizálás
  • Használt laptop szerviz Budapest. Télikert építés és terasz beépítés. Vízszűrők.
  • Szövegírás, linképítés. Public relations cikkek beküldése, megjelentetés magas értékű weboldalakon
  • süti beállítások módosítása